Collboni i Bonet: les jardineres no pagarem la vostra incompetència

Ahir, divendres 16 de febrer, la plantilla de Parcs i Jardins va afrontar el segon dia de vaga dels tres que hi ha previstos, arran de la decisió de l’Ajuntament de Barcelona de modificar substancialment les condicions de treball. La mobilització va tenir lloc sota les Torres Venecianes i durant més d’una hora es va tallar la Plaça Espanya.

Des del Sindicat d’Administració Pública de la CGT valorem positivament la jornada d’ahir i animem a continuar secundant les vagues i a seguir donant suport a les mobilitzacions. La propera vaga parcial serà dilluns 19 de febrer en dos torns: de 12 a 15h i de 14:30 a 17:30h. I la mobilització serà el mateix dilluns a les 13h, als Jardinets de Gràcia.

Les jardineres no pagarem la vostra incompetència!

Recull de premsa de la jornada d’ahir

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*