Cap subaltern/a en abús de temporalitat al carrer

Subalterns/es en lluita!

La Secció Sindical de la CGT Personal d’Administració i Serveis PAS de la Generalitat de Catalunya vol donar a conèixer la discriminació i menyspreu de Funció Pública al col·lectiu interí del Cos Subaltern.

CGT lluita per la fixesa immediata de tots els treballadors i treballadores interines i substitutes en abús de temporalitat. Per això ens mobilitzem, per la total estabilització del personal Subaltern tot i la manca de voluntat mostrada per Funció Pública per adaptar la legislació a la recent sentència del TJUE.

Lluitarem per tal que les treballadores siguem escoltades d’una vegada per totes i els nostres drets siguin respectats.

Que cap dels interins que d’acord amb la llei han de passar a ser fixos, es quedi fora!

Roda de premsa: 18 de març, 12h, Plaça Sant Jaume

Concentració: 6 d’abril, 12h, Plaça Sant Jaume

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*