15J: Cap interina al carrer

Després de la sentència del TJUE del 22 de febrer, sentència que reiteradament desatén la judicatura espanyola, a la CGT continuem mobilitzant-nos en contra de l’abús de temporalitat i per la fixesa. Avui continuem exigint el mateix que anys enrere: que cap interina sigui cessada.

De cara a la nova sentència del TJUE que sortirà el 13 de juny, cal tornar a pressionar a la classe política i judicial, com ja vam fer l’any 2021, per tal que acatin d’una vegada per totes la judicatura europea.

Per això, el Sindicat d’Administració Pública de Barcelona sortirem al carrer el 15 de juny, per donar suport a la CONCENTRACIÓ que ha convocat la Plataforma d’afectades per la funció pública. Serà a les 12 hores a la Plaça Sant Jaume de Barcelona.

Les demandes de la Plataforma són les següents:

  • Nul·litat dels cessaments
  • Fixesa per l’abús de temporalitat
  • Dret a la carrera professional

Perquè cadascú de nosaltres compta, cal lluitar pels nostres drets. Perquè ara ja #TocaFixesa!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*