El dia de la marmota a l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC)

L’1 d’abril del 2023 vam tornar al desembre del 2021. Els nostres caps van rememorar les reclassificacions de les millors èpoques de l’ICGC. Sembla que tot ha canviat per a que res canviï.

L’ 1 d’Abril, Direcció va a tornar a pujar categories a dit creant greuges comparatius dins la plantilla, demostrant que no tothom  té les mateixes oportunitats.

Per tant, Direcció no ha tingut en compte la resolució de la Inspecció de Treball en la que indicava que la anterior reclassificació  (desembre 2021)  no es va fer conforme a llei i que incomplia l’article 10.c del Conveni Col·lectiu i l’article 22 del Estatut dels Treballadors. Fet pel que tenim un procés judicial obert. Sembla que la igualtat, el mèrit i la capacitat son conceptes aliens a l’Institut.

Amb aquest comunicat volem explicar a la plantilla que la CGT segueix asseguda a la mesa de negociació. Que mentre no s’esdevingui un compromís en ferm sobre una avaluació de llocs de treball, un sistema de reclassificacions i un de promocions internes, seguirem demandant les reclassificacions que no garanteixin la igualtat, mèrit i capacitat de totes les treballadores de l’Institut. Estem perplexos de com segueixen usant les pràctiques del dit i traslladant el problema a la plantilla.

Les nostres accions només son fruit de la resposta a la seva irresponsabilitat.

Totes tenim els mateixos drets.

Secció de la CGT a l’ICGC

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*