Concentració Doctorands – EXIGIM L’EPIF

Avui hi ha una negociadora amb la Secretaria General d’Universitats i Recerca, la Conselleria d’Economia i la de Presidència. Aquesta negociadora és per aconseguir el finançament pel quart any de l’EPIF a totes les universitats públiques i centres de recerca de Catalunya. Sabem que les negociadores, per si soles, no funcionen. Per aquesta raó, hem convocat una concentració a les portes de la seu de l’AGAUR, a Passeig Lluís Companys 23, a les 16:30 (la ubicació ha canviat a última hora, inicialment era a Via Laietana 2). Si no es pot assistir tant aviat, es pot venir més tard, la reunió es preveu llarga.

És molt important la màxima assistència possible. De l’èxit d’aquesta reunió en depèn el futur dels més de 1200 investigadors predoctorals contractats per 3 anys arreu de Catalunya, que previsiblement acabaran la tesi en l’atur si no actuem.

El moment és ara, fem-lo possible.

Ens veiem aquesta tarda!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*