CGT Justícia BCN amb les treballadores de NISSAN

Les companyes de CGT Justícia no ens quedem mudes davant del terrorisme de la patronal.

Volem enviar a les nostres companyes de l’Administració de Justícia que tenen familiars, amistats o persones conegudes passant aquest mal tràngol que s’està donant a Nissan, el nostre escalf.

Ho fem no només perquè tenim conscienciació de classe, o fem perquè sabem on acabarà tot aquest procés de desmantellament. A casa nostra, a justícia. Perquè no ens oblidem Justícia és casa nostra, de tothom i per tothom, encara que estigui segrestada per l’aristocràcia dels poders econòmics i fàctics.

Sabem que les companyes de NISSAN patiran la tirania d’una Administració “mermada” de recursos materials i humans, que no hem tingut mai i ara encara molt menys. Moltes famílies es veuran abocades a la desesperació per culpa d’un sistema corrupte i caníbal. Amb molta probabilitat nosaltres ens veurem obligades a embargar a les nostres companyes de NISSAN, a desnonar-les, a tramitar judicis penals contra el dret a manifestació, entre altres barbaritats que totes coneixem de sobres perquè les portem practicant dècades contra la classe més precària.

Lluitem i lluitarem com a classe obrera que som – la que treballa precaritzada sota fluorescents posant en risc la vida per imperatiu “legal” del tirà- per ajudar a les nostres companyes del sector privat.

Lluitem per la dignitat de la classe treballadora i el seu ben estar, totes les persones que conformem el teixit laboral som una, amb totes les nostres diferències, però també amb tots aquells aspectes que ens uneixen, que són encara més i més forts.

CGT Justícia es solidaritza amb TOTES les companyes del sector del metall que veuen amb temor el seu futur. I ens solidaritzem també amb la resta de sectors que després de la Pandèmia, que no hem superat, observen amb terror un futur incert ple de despotisme com el que vivim nosaltres a Justícia cada dia.

Alcem el puny, que no ens tremolin les cames!

PROU TERRORISME PATRONAL, PROU TERRORISME D’ESTAT!

JUSTÍCIA ESTÀ AMB NISSAN, AMB AMBULÀNCIES, AMB SOCORRISTES, AMB SANITAT, AMB ENSENYAMENT, AMB TMB, AMB TOTS I TOTES!

Compteu amb nosaltres.

Salut, força i lluita

CGT JUSTÍCIA BCN
Més informació:
Twitter: https://twitter.com/100justos
Telegram: http://t.me/cgtjusticia
Facebook: https://www.facebook.com/cgtjusticiabarcelona
cgtjusticiabcn@gmail.com

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*